Zutphensestraat 28

Zutphensestraat 28

Apeldoorn verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Buitenkans voor de handige koper, gelegen op een perceel van 801m2 met mogelijkheid voor kantoor aan huis van circa 100m2. Koper dient rekening te houden met het moderniseren van het geheel. Met de vaststelling van de vraagprijs is hiermee uiteraard rekening gehouden.

  Voor een snel contact met de makelaar kunt U ook een e-mail sturen aan Edgar@vandenhoven.nl.

  Het object is gelegen net buiten het centrum en is royaal uitgebouwd. Deze vrijstaande woning met garage voor 2 auto’s en kantoorruimte van circa 100m2 biedt vele verbouwingsmogelijkheden. Het woonhuis heeft een tuin op het zuiden, de oppervlakte van het totale perceel bedraagt 801m2.

  Indeling: Entree en toilet. Ruime uitgebouwde L-vormige woonkamer (40m2), keukenruimte met eenvoudige inrichting, achterentree en zeer ruime bijkeuken met aansluiting wasmachine. 1e Verdieping: Overloop, 4 slaapkamers en werkkamer, douchegelegenheid met wastafel. 2e Verdieping: Onbevloerde bergzolder. Het kantorengedeelte bestaat uit 3 kantoren, bergruimte, pantry en zolderruimte voor archief en heeft ook mogelijkheden om op eigen terrein te parkeren. Voorzien van cv-gas en gedeeltelijk dubbele beglazing.

  < Terug naar overzicht