Textielplein 86 11

Textielplein 86 11

Tilburg verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Deze woning moet U beslist zien om een goede indruk te krijgen!! Verassend royale eengezinswoning met zeer grote slaapkamers, unieke indeling en deels voorzien van nieuwe vloeren. De woning is volledig geïsoleerd en heeft de mogelijkheid om een dakterras te realiseren. De woning is gelegen aan een grote groenvoorziening.

  Een complete fotoreportage volgt zo spoedig mogelijk.

  De woning werd een paar jaar geleden nog aangeboden voor € 269.000,- en nu te koop voor 
  € 209.000,- Grijp Uw kans en bel snel voor het maken van een afspraak!

  De woning maakt deel uit van een kleinschalig nieuwbouwproject wat omstreeks 2000 is gerealiseerd. De woning is destijds dus opgeleverd met een volledig isolatie pakket. Alle kozijnen zijn derhalve voorzien van dubbele beglazing. De unieke indeling van de woning is bijzonder. Op de verdiepingen zijn zeer ruime slaapkamers gelegen en via de kleine kamer op de tweede verdieping zou een dakterras te realiseren zijn, of eventueel een vierde grote kamer middels het plaatsen van een opbouw (vergunning vereist).
  De woning is recent aan de binnenzijde geschilderd en op de begane grond zijn nieuwe vloeren gelegd. De inhoud bedraagt maar liefts 440m3 exclusief de aanpandige berging. Het woonoppervlak bedraagt circa 135m2

  Indeling:
  Begane grond: Entree, hal met meterkast em toiletruimte welke is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. De woning is dusdanig ingedeeld dat er een aparte woonkamer is aan de ene kant van de woning. Aan de andere zijde bevindt zich de woonkeuken, welke is voorzien van een nette keukeninrichting met diverse inbouwapparaten. De woonkeuken en de woonkamer worden middels de trapopgang van elkaar gescheiden. De woonkamer en de woonkeuken bieden beide toegang aan de tuin. De woonkamer is voorzien van dubbele tuindeuren.

  Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn 2 zeer grote slaapkamers gelegen, welke beide zijn afgewerkt met houten vloerdelen, alsmede de badkamer, welke is voorzien van dubbele wastafel, tweede toilet, bidet en doucheruimte. 

  Tweede verdieping: Op de tweede verdieping is de derde grote slaapkamer gelegen met houten vloerdelen, alsmede een kleine kamer en de cv-ruimte. 

  Tuin: De tuin is via de woonkamer en de keuken toegankelijk, is keurig aangelegd en biedt toegang aan de aanpandige berging welke tevens dienst doet als achterom.

  Verassend leuke eengezinswoning
  Zeer grote slaapkamers
  Woonkeuken met nette inrichting
  Gelegen aan grote groenvoorziening
  Ideale gezinswoning

  < Terug naar overzicht