Keplerstraat 8

Keplerstraat 8

Breda verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Ideale, gemoderniseerde en uitgebouwde gezinswoning, voorzien van recent geplaatste moderne keuken en dubbele beglazing. Deze fijne starterswoning is gelegen in een rustige woonstraat op loopafstand van het station.

  Met de komst van de nieuwe spoorzone is ook de omgeving van de Keplerstraat verandert. De openbare inrichting in de omgeving is volledig opnieuw ingericht. Ook bevindt zich op loopfstand van de woning een leuke speeltuin voor de kinderen. Het station, het centrum van Breda, maar ook de grote Jumbo supermarkt liggen allen op korte afstand van de woning.

  Indeling
  Begane grond: Entree, hal met trapkast en toiletruimte. De royale en uitgebouwde woonkamer is voorzien van nieuwe vloeren, strak afgewerkte wanden en open haard. In de aanbouw is recent een compleet nieuwe keuken geplaatst voorzien van inbouwapparatuur.

  Eerste verdieping: Royale overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de keurige betegelde badkamer welke is voorzien van een tweede toilet, een douche, en wastafel. De slaapkamers zijn voorzien van nieuwe laminaatvloeren.

  Tweede verdieping: Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met grote voorzolder en zolderkamer.

  Tuin: Stadstuin met berging en achterom

  Ruime uitgebouwde gezinswoning
  Nagenoeg geheel gemoderniseerd
  Voorzien van dubbele beglazing
  Hagelnieuwe royale hoekkeuken

  < Terug naar overzicht