Bavelselaan 424, Breda

Bavelselaan 424, Breda

Breda Verkocht onder voorbehoud Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Op een fraaie locatie in het geliefde zuid-oosten van Breda ligt dit instapklare en royale 3-kamer appartement in het service-appartementencomplex “Belvedère Nieuw Wolfslaar”. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een schitterend uitzicht over de achtergelegen landerijen. In 2019 is het appartement volledig gerenoveerd met gevoel voor smaak en exclusiviteit.

  INDELING

  Entree
  U kunt het appartement op twee verschillende manieren bereiken: via de gemeenschappelijke hal van Belvédère (via de hoofdingang) en via een gedeelde entree, voor het specifieke deel van het complex waar het appartement zich bevindt.

  Met de trap of de lift bereikt u de eerste verdieping. Het portaal wordt gedeeld met een ander appartement. Door de voordeur bereikt u de royale entree/hal. Hier vindt u de videofoon, meterkast (8 groepen, krachtstroom t.b.v. elektrisch koken en extra groep voor de airco), 2 garderobenissen, werkkast, hangend toilet met fonteintje. Verder heeft u vanuit de hal toegang tot de keuken, de badkamer en de tweede (kleinere) slaapkamer.
  Keuken
  Via de woonkamer (en de hal) heeft u toegang tot de open keuken. De keuken is voorzien van een spoelbak, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken heeft u, eveneens als in de woonkamer, fraai uitzicht over de landerijen.

  Woonkamer
  De royale living is voorzien van een decoratie open haard (er mag niet gestookt worden), airco, een vaste kast en een dubbele schuifdeur naar de overdekte balloustrade welke tevens toegang biedt tot het balkon op het zuiden. U heeft uitzicht op de gemeenschappelijke tuin en de landerijen. Het appartement is voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de grootste slaapkamer.
  Slaapkamer
  De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde (naast de woonkamer). De ruimte is voorzien een deur naar de badkamer. Ook heeft deze slaapkamer een schuifpui naar het balkon.

  De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement.

  Badkamer
  De betegelde badkamer is voorzien van een hangend toilet, inloopdouche en een dubbele wastafel. In de badkamer zijn eveneens de aansluitingen voor de was apparatuur.

  Berging
  Het appartement heeft op de begane grond een berging. Deze heeft een oppervlakte van ca. 2.70 x 1.55 m.

  ALGEMEEN
  Het appartementencomplex bestaat uit 100 appartementen die allen goed bereikbaar zijn, ook voor minder validen. Het complex heeft een gezamenlijke entree met receptie, maar elk appartement is ook rechtstreeks bereikbaar vanaf de Bavelselaan; een moderne videofoon/huistelefoon zorgt hierbij voor extra veiligheid. Alle gemeenschappelijke ruimten in het gebouw zijn vanuit uw appartement bereikbaar zonder dat u naar buiten hoeft, en er is altijd een lift. Het appartementencomplex heeft een eigen bereikbaarheidsdienst van 24 uur per dag. Goede zorgmogelijkheden en medische voorzieningen zijn in de directe omgeving beschikbaar.

  Er zijn tevens vele gemeenschappelijke voorzieningen beschikbaar: een recreatiezaal, een biljartzaal annex bibliotheek, een jeu-de-boules-baan en een putting green. Het staat ieder vrij om daar wel of niet gebruik van te maken. Hetzelfde geldt voor het gevarieerd sociaal programma dat wordt verzorgd door diverse commissies uit de kring van eigenaren/bewoners: men is vrij er al dan niet aan deel te nemen.

  In de wassalon staat ook een wasmachine welke tegen een kleine vergoeding kan worden gebruikt; er is ook genoeg ruimte om te strijken. Zes dagen van de week is er een receptioniste. Er is een eigen klusjesman. Het wassen van de ramen aan de buitenzijde wordt voor u verzorgd.

  Elk appartement heeft een eigen berging, maar daarnaast is er een gemeenschappelijke berging. De gemeenschappelijke parkeergelegenheid voor eigenaren/bewoners is beveiligd. Aan de voorzijde zijn op eigen terrein parkeerplaatsen voor bezoekers. Dan is er van de ruim 2 hectaren nog voldoende over voor een fraaie tuin. En omdat het aangrenzende gebied een agrarische bestemming heeft, bent u blijvend verzekerd van een groen uitzicht.

  VERENIGING VAN EIGENAREN
  U verwerft met het appartementsrecht het mede-eigendom van een kostbaar geheel van gebouwen en terreinen. Indien u een appartement koopt, wordt u lid van de vereniging van eigenaren. U krijgt vooraf inzage in statuten en reglementen, financiële stukken en verslagen van de VvE, en het bestuur van de VvE rekent op een kennismakingsgesprek met u, zeker als u niet alleen eigenaar maar ook bewoner wilt worden. Het reglement staat alleen toe dat u een hond of kat in huis heeft indien u dit huisdier ten tijde van aankoop van het appartement al in uw bezit had.

  Door het kopen van een appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. Het is goed om te weten dat de vereniging actief en gezond is. De servicekosten voor dit appartement bedragen ca. € 530,77- per maand (inclusief voorschot water), waarin o.a. het navolgende is inbegrepen:

  – Er is 5 dagen per week een huismeester aanwezig
  – De receptie is 6 dagen per week bemand
  – Verontreinigingsheffing
  – Koper verplicht zich deel te nemen in de lopende opstalverzekering van het gebouw
  – Onderhoud van de omliggende tuin van het complex
  – Het bewassen van de ramen aan de buitenzijde van het appartement
  – Afvoeren van huisvuil
  – Gebruik van de gemeenschappelijke ruimten
  – Onderhoud van het complex
  – Reservering voor groot onderhoud
  – Schoonmaken van alle gemeenschappelijke gedeelten

  BIJZONDERHEDEN
  – In 2019 is het appartement volledig vernieuwd!
  – Er zijn acht logeerkamers aanwezig die voorzien zijn van eigen sanitaire voorzieningen
  – Het appartement is per direct beschikbaar
  – Het appartement heeft energielabel E
  – In de koopakte zal een zelfbewoningsclausule worden opgenomen, de verkopers hebben het appartement niet laatstelijk zelf bewoond
  – Het appartement is niet ingemeten conform NEN2580. Indien de maatvoering van groot belang is voor de aankoopbeslissing, dan adviseren wij u de woning zelf na te meten. Er wordt door ons geen aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen.

  < Terug naar overzicht