Wouwsestraat 69

Wouwsestraat 69

Steenbergen verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Op korte afstand van de dorpskern van Steenbergen staat deze karakteristieke tussenwoning op een royaal perceel van 215m2!. De woning verdient een nieuwe eigenaar die niet terugdeinst van een verbouwing en de woning weer een ziel geeft die deze ooit heeft gehad.
  Het pannen dak is een keer vernieuwd en er is een betonnen begane grond vloer gestort met daarover een tegelvloer. Het plafond in de voorkamer is nog origineel en voorzien van fraaie elementen. De kozijnen verdienen een verfbeurt maar zijn wel uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbel glas.

  Indeling:
  Begane grond: Hal met wandlambrisering en tegelvloer. Deur met daarachter de trapopgang naar de eerste verdieping. Verder nog toegang tot de woonkamer, welke beschikt over twee schouwpartijen. De voorste schouwpartij is nog intact, daarop is de kachel aangesloten. Er ligt verder een tegelvloer als in de hal. De achterste schouw dient nagekeken te worden.
  Achter de woonkamer bevindt zich de woonkeuken. Hierin staat een keukenblok wat nog functioneel is, maar naar wens te moderniseren is. Op de vloer ligt een tegelvloer. Aansluitend en portaal met aan een zijde het gedeeltelijk betegel toilet en aan andere zijde de gedeeltelijk betegelde doucheruimte.
  De hal loopt helemaal door tot de tuin en via een deur is toegang tot de achtertuin. In de achtertuin staat nog een stenen berging. Verder is de achtertuin 110m2 groot en nagenoeg geheel bestraat met aan weerszijden een schutting.
  Eerste verdieping: Overloop die toegang biedt tot twee slaapkamers en via een vlizotrap toegang tot de zolder.
  De slaapkamer aan voorzijde beschikt over twee veluxdakramen en de slaapkamer aan achterzijde beschikt over een dakkapel met daarin een deur tot het dakterras.
  Zolder: Via vlizotrap bereikbaar, maar er is ruimte op de overloop om een vaste trap te maken. Ook op de zolder is bij het vervangen van het dak een veluxdakraam geplaatst.

  Bijzonderheden:
  De woning dient te worden gemoderniseerd, daarbij is te denken aan een verwarmingssysteem, schilderwerk en vervangen van keuken en badkamer.
  Maar met deze vraagprijs wordt er zeker ruimte geboden om de verbouwing te realiseren.

  < Terug naar overzicht