Wageningseberg 264, Utrecht

Wageningseberg 264, Utrecht

Utrecht verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Het appartement maakt deel uit van het zeer verzorgde appartementencomplex “Ravelijn”. Het goed onderhouden appartement ligt op de tweede woonlaag, heeft vrij uitzicht en een balkon op het westen. Doordat de gehele voorzijde van het appartement van glas is voorzien geeft het appartement een vrij en licht gevoel, daarnaast heeft het een ruime woonkamer.

  Het lichte appartement is gunstig gelegen nabij winkels, uitvalswegen (de Utrechtse Ring) en met parkeergelegenheid voor de deur. Het appartement heeft centrale verwarming en dubbele beglazing, een bijbehorende ruime berging in de onderbouw en er is een lift in het complex aanwezig. Het appartement verkeert in een zeer goede staat en is zeker een bezichtiging waard.

  Indeling:
  Nette centrale entree met intercom/videosysteem en brievenbussen. Middels lift of trap kom je op de 2e verdieping waar de entree is van het appartement. Het gehele appartement is voorzien van een nieuwe laminaatvloer. De grote woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft over de gehele breedte een glazen pui waardoor het erg licht is. Het balkon, grenzend aan de woonkamer, is gelegen op het westen. De halfopen nieuwe keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de gang bereik je twee slaapkamers, beide zijn goed van afmeting en hebben ruimte voor een extra kledingkast. De tweede slaapkamer kan bijvoorbeeld ook dienst doen als werk-/ studeerkamer. Zowel het toilet als de badkamer zijn keurig betegeld. De badkamer met wasmachine aansluiting is voorzien van douche en wastafel en daarnaast is er een separaat toilet.
  De wijk Lunetten is gelegen in het zuid-oostelijk deel van Utrecht met een uitstekende verbinding naar de diverse uitvalswegen, een redelijke afstand naar het stadscentrum en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer. Ook is in de wijk altijd voldoende parkeergelegenheid.
  Afzonderlijk, een grote berging in de onderbouw.

  Indeling

  De belangrijkste afmetingen:
  woonkamer 5.10 x 6.40
  balkon 1.85 x 3.20
  keuken 2.20 x 2.55
  hoofdslaapkamer 3.20 x 4.00
  (slaap)kamer 2.50 x 3.20
  badkamer 1.73 x 2.20
  berging (onderbouw) 4.00 x 3.50

  Bijzonderheden:
  -Actieve en gezonde VVE
  -Verwarming middels cv-ketel (Bouwjaar 2008)
  -De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht
  -Balkon op het westen met uitzicht op groene omgeving
  -Centrale entree is afgesloten en voor de deur veel parkeerplaatsen (vrij parkeren)
  -Uitvalswegen en openbaar vervoer zijn in de directe nabijheid te vinden, de Waterlinieweg brengt je binnen 5 minuten op zowel de A28, A27 als de A12

  < Terug naar overzicht