Tapijtschelp 6, Hellevoetsluis

Tapijtschelp 6, Hellevoetsluis

Hellevoetsluis verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  In woonwijk “de Kooistee”gelegen geschakelde tussenwoning, welke is voorzien van een voortuin met aangebouwde stenen berging en achtertuin met zonneterras en achterom. Deze woning is gelegen op een kavel eigen grond van circa 136 m2 en is ideaal voor starters op de woningmarkt, die toch een ruime 5-kamer woning zoeken. Dus… mocht u interesse en deze woning naar uw smaak willen aanpassen, wees er snel bij… …

  Indeling:
  Via een uitgebouwde entree/hal met laminaatvloer, komt u de woning binnen. Hier treft u rechts de inpandige berging aan, welke ook vanuit de buitenzijde te bereiken is. Verder geeft de entree/hal toegang tot half betegelde toiletruimte met toilet met fonteintje, als ook de meterkast . Via trap is de eerste verdieping te bereiken.

  De keuken:
  Direct vanuit de entree/hal is open keuken te bereiken. Deze ruimte is gelegen aan de voorzijde van de woning en staat ook in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van een keukenblok .Via de keuken is een ruime provisiekast onder de trap te bereiken.

  De woonkamer:
  De woonkamer is tuingericht gelegen, voorzien van een deur naar de tuin.

  Eerste verdieping:
  Via een vaste trap is de slaapverdieping bereikbaar. De overloop geeft toegang tot een zeer ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning, met een deur naar een ruim balkon. Tevens geeft de overloop toegang tot een ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning.

  De badkamer:
  De badkamer is eenvoudig van opzet en is voorzien van de navolgende sanitaire voorzieningen: een douche, een 2e toilet en een vaste wastafel. Verder is deze ruimte half betegeld.

  De topetage:
  Via de vaste trap vanaf de eerste verdieping is de topetage bereikbaar. Hier is een ruime overloop , diverse bergruimten en de opstelplaats voor de CV-combiketel De overloop geeft toegang geeft tot een tweetal slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een groot Velux-dakraam. De slaapkamer aan de voorzijde is ook voorzien van een groot Velux-dakraam.

  Bijzonderheden:

  • Ideale woning voor starters
  • Nagenoeg overal is thermische beglazing toegepast
  • Rustige woonwijk

  Matenstaat met circa maten in centimeters

  Entree/hal : ca. 4 m2
  Berging : 365 x 190
  Keuken : 250 x 228
  Woonkamer : 425 x 526

  Balkonkamer : 427 x 344
  Badkamer : 217 x 209
  Slaapkamer : 427 x 370

  Zolderkamer : 420 x 300
  Zolderkamer : 430 x 240

  < Terug naar overzicht