Singerstraat 78

Singerstraat 78

Amsterdam verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Lekker royaal en rustig wonen, maar toch op korte afstand van het centrum van Amsterdam? Dat kan in dit comfortabele 4-kamerappartement gelegen vlakbij de Sloterplas.

  Indeling:

  Eigen entree op de begane grond, trap naar eerste verdieping, hal, toilet inclusief fontein, woonkamer en slaapkamer hebben beide toegang tot een intiem dakterras aan de achterzijde. Aan de voorzijde is de keuken voorzien van de diverse apparatuur.
  Op de tweede verdieping biedt het appartement een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droger, twee slaapkamers waarvan één met uitzicht op het dakterras en de ander met frans balkon. Tussen de twee slaapkamer in is er een badkamer met douche en toilet
  Ligging:

  Het appartement is maar 10 minuten verwijderd van de binnenstad van Amsterdam, die via de Postjesweg en Kinkerstraat makkelijk bereikt wordt. Het appartement bevindt zich in een kindvriendelijke wijk. De ligging van het appartement is heerlijk tussen een aantal ontspannende parken, zoals het Rembrandtpark, Sloterpark en het Kröller-Müllerpark. Voor sport, cultuur en groen is de Sloterplas perfect met een watersportcentrum, een zwembad, discogolf, kinderboerderij en natuur-en milieueducatie. Voor uw dagelijkse boodschappen zijn de winkels aan het August Allebéplein, Johan Huizingalaan en Sierplein erg makkelijk te bereiken. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor de deur van het appartement en een parkeervergunning is snel verkrijgbaar voor ongeveer 96 euro per jaar.

  Bereikbaarheid:

  Metrostation Postjesweg is binnen handbereik en ook NS-station Lelylaan bevindt zich dichtbij het appartement, verder zijn tram 1 en 17 en bus 18, 64 en 23 alle opties om met het openbaar vervoer te reizen. Met de auto is dit appartement ook makkelijk te bereiken via ring A-10, afslag S-106.

  Bijzonderheden:

  – Woonoppervlakte 120 m² en 16 m² dakterras;
  – Externe berging 6 m²;
  – Eigen entree;
  – Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De canon is vooruitbetaald tot en met 30 september 2045;
  – Verwarming en warm water middels eigen CV-ketel uit 2007.

  < Terug naar overzicht