Seinelaan 59

Seinelaan 59

Eindhoven verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Wilt U vrijstaand wonen in een bijzonder ontworpen woning met zwembad, slaapkamer en badkamer op de begane grond, moderne keuken en een prachtige tuin? Plan snel een afspraak!

  Snel contact met de makelaar? Stuur een e-mail naar edgar@vandenhoven.nl

  Deze strakke woning is in 2015 voorzien van nieuwe gevelafwerking en heeft een verrassende indeling. Doordat de woning ook een slaapkamer met badkamer op de begane grond heeft, is de woning voor meerdere doelgroepen geschikt. De raampartijen aan de achterzijde staan garant voor veel lichtinval.
  De Seinelaan is gelegen in de “Achtste Barrier”. Deze groene wijk heeft een goed voorzieningen niveau met een tweetal winkelcentra. He t grootste winkel centrum van de wijk is gelegen op loopafstand van de woning. Hier vindt U bijvoorbeeld een keurslager, een supermarkt en andere winkels. De wijk kent daarnaast een aantal onderwijsinstellingen waaronder ook een hoog aangeschreven middelbare school. Ten zuiden van de wijk is een uitgebreid sportpark gelegen met hockey, voetbal, een zwembad en diverse andere sportverenigingen. Via de nabijgelegen Boschdijk zijn het centrum en de rijkswegen rondom Eindhoven perfect bereikbaar. Op loopafstand van de woning is een bushalte gelegen.

  Indeling
  Via de overdekte entree is de woning te betreden. De hal heeft een open verbinding met de leefruimte en biedt toegang aan de toiletruimte en de slaapkamer met kleed- en doucheruimte. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming en een houthaard. Via de tuindeuren is het terras te bereiken. De moderne open keuken is van vele gemakken voorzien. Naast een koffiemachine is deze zelfs voorzien van een groentevermaler. Naast de keuken is de bijkeuken gelegen met aansluitingen voor de wasapparatuur.

  Eerste verdieping: Naast de royale entresol/vide zijn er in totaal drie slaapkamers op de verdieping gelegen, alsmede een ruime badkamer en cv-ruimte/berging.

  Tuin: Fraai aangelegde zonnige tuin met veel privacy, zwembad, terrassen en tuinhuis.

  Het betreft een zeer bijzondere woning
  Dubbele carport en oprit
  Luxe keuken
  Slaapkamer en badkamer op de begane grond
  Verwarmd zwembad
  Mooie woonomgeving
  Perceel is circa 568m2
  De inhoud is circa 575m3
  Het woonoppervlak bedraagt circa 157m2

  < Terug naar overzicht