Rozenkransstraat 13

Rozenkransstraat 13

Sint Willebrord verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Hele leuke starterswoning met berging en tuin op ‘t zuiden. De woning is gerenoveerd in 2007. Het perceeloppervlak is 291 m², het woonoppervlak bedraagt circa 110 m². De woning heeft 2 slaapkamers op de begane grond. Het pand is gelegen in een fijne woonstraat niet ver van alle voorzieningen en op korte afstand van de oprit naar de A58.

  Indeling:
  Entree, hal met toegang naar keuken en woonkamer, trapopgang naar de eerste verdieping. Achterin de woonkamer is de toegang naar twee slaapkamers. Het toilet bevindt zich in het achterportaal waarvandaan men ook naar woonkamer, keuken en tuin gaat. De keuken is voorzien van een eiken keukeninrichting met gaskookplaat, afzuigkap en koelkast.

  Eerste verdieping:
  Overloop met trapaankomst en toegang naar de badkamer en twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad en een wastafel.

  Tuin:
  Op ‘t zuiden gesitueerd fraai aangelegd met straatwerk, plantenborders en een gazon. Achterin de tuin staat een houten tuinhuis en een stenen berging.

  Om een goed en een totaal beeld te kunnen krijgen van deze woning, adviseren wij u de woning te komen bezichtigen. U bent van harte welkom nadat u via ons kantoor een afspraak hebt gemaakt.

  Voor de indeling en de afwerking willen wij u tevens graag verwijzen naar de kenmerken, de plattegronden en de foto’s, ook kunt u eerst een virtuele tour door de woning maken middels de 360-graden foto’s. Uiteraard krijgt u pas echt een goede indruk van deze sfeervolle woning wanneer u via ons kantoor een bezichtigingsafspraak maakt.

  Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

  < Terug naar overzicht