Prinsenpolderstraat 52 en 52N, Made

Prinsenpolderstraat 52 en 52N, Made

Made verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Twee-onder-één-kap woning met winkelruimte bestaande uit een showroom/ontvangstruimte/kantoor/zithoek en eigen parkeergelegenheid.

  Situering
  Deze ruim opgezette twee-onder-één-kap woning met winkelruimte, tuin en eigen parkeergelegenheid is gelegen in de kern Made. Het dorp Made is één van de zes dorpskernen van de gemeente Drimmelen en is centraal gelegen tussen Breda, Oosterhout en Geertruidenberg. Made heeft diverse voorzieningen te bieden aan haar inwoners waaronder meerdere supermarkten, onderwijsvoorzieningen, sportaccommodaties en een rijk verenigingsleven. Made ligt vlakbij de A16 en A59 en heeft op die manier een prima verbinding met de steden in de omgeving zoals Den Bosch, Antwerpen en Rotterdam. Vanuit het object aan de Prinsenpolderstraat is de A59 in nog geen 5 autominuten te bereiken. Het station in Breda is per auto in circa 15 minuten te bereiken. Kortom een sfeervolle woon/winkel locatie in een strategische omgeving.

  De twee-onder-één-kap woning
  De twee-onder-één-kap woning is gebouwd omstreeks 1960 en heeft een inhoud van circa 494 m³. Omstreeks 2011 en 2014 zijn er aan de gehele woning, zowel binnen (2011) als buiten (2014), schilderwerkzaamheden uitgevoerd en anno mei 2015 is het keukenblok volledig vernieuwd.

  De woning is opgetrokken in een traditionele gedegen bouwconstructie, bestaande uit metselwerk spouwmuren, deels betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloer, hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing en een geïsoleerd zadeldak gedekt met dakpannen. De woning wordt verwarmd door middel van een Remeha CV-ketel (bj. 1982).

  Omschrijving
  De woning heeft de volgende indeling:
  Begane grond: hal/ entree geeft toegang tot de meterkast (9 groepen van 220V, 1 groep van 380V en 2 aardlekschakelaars), de keuken, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping welke is bekleed met een traploper (ongelijmd). De hal is afgewerkt met een tegelvloer, schoonmetselwerk als wandafwerking en een schroten plafond.

  De woonkamer (circa 29,5 m²) met doorgang naar de keuken, is afgewerkt met een laminaatvloer (Panga Panga hout), granol als wandafwerking en een balkenplafond met daartussen gipsplaten. De openhaard met schouw, welke is gesitueerd in de woonkamer, dient als bijverwarming. In de voor- en achtergevel zijn grote raampartijen gesitueerd, welke zorgdragen voor meer dan voldoende daglichttoetreding.

  De gesloten keuken (circa 26 m²) is afgewerkt met een tegelvloer, deels spachtelputz en deels tegelwerk als wandafwerking en een gipsplaten plafond met kwartsverf afwerking voorzien van spotverlichting. De keuken is uitgevoerd in een L-vormige (bj. mei 2015) opstelling met duurzame massief houten keukendeuren en hoogglans witte bovenkasten welke zijn voorzien van spotverlichting. De keuken is voorzien van een kunststof aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, zijnde een 5-spits gasfornuis (Pelgrim), combimagnetron (Pelgrim), afzuigkap (Pelgrim), enkele spoelbak met restenbakje, vaatwasser en een koelkast (Pelgrim).
  De keuken geeft toegang tot de trapkast en de kelder ( ca. 1,4 m¹ hoog) welke is voorzien van bronnering en een watermeter.

  Bijkeuken: De bijkeuken (circa 25 m²) is afgewerkt met een tegelvloer, granol als wandafwerking en een hardboard plafond. De bijkeuken is voorzien van 2 inbouwkasten, opbergkasten, een opstelplaats voor de wasmachine, droger en eventueel een vriezer. De bijkeuken geeft toegang tot de opslagruimte en de patiotuin.

  De secundaire hal (circa 11,5 m²) geeft toegang tot de keuken, toilet, bijkeuken, kantoor en de winkelruimte/showroom. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, deels tegelwerk en deels spachtelputz als wandafwerking en een schroten plafond. Het toilet, afgewerkt met vloer en- wandtegels en een schroten plafond, is voorzien van een staand closet en een wastafel met fonteintje.

  Patiotuin: De patiotuin (circa 22 m²) is volledig bestraat en voorzien van een buiten volière.

  Eerste verdieping
  Eerste verdieping: Via de houten trapopgang, welke is afgewerkt met een traploper (ongelijmd), wordt de overloop bereikt. De overloop geeft toegang tot de badkamer, drie slaapkamers, en middels een vlizotrap is de zolder bereikbaar. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer, schoonmetselwerk als wandafwerking en een schroten plafond.

  Slaapkamer 1 is afgewerkt met een laminaatvloer, deels behang en deels spachtelputz als wandafwerking en een schroten plafond. De slaapkamer is voorzien van twee inbouwkasten en een tweetal ramen met vrij uitzicht op de achtertuin.
  Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz als wandafwerking en een systeemplafond. De slaapkamer is voorzien van twee inbouwkasten en een tweetal ramen met vrij uitzicht op de voortuin.
  Slaapkamer 3 is afgewerkt met een laminaatvloer, deels spachtelputz en deels behang als wandafwerking en een schroten plafond. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en een loopdeur naar het plat dak.
  Badkamer: De badkamer is afgewerkt met wand- en vloertegels en een geschilderd gipsplafond voorzien van spotverlichting. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchebak, staand closet en een wastafel.

  Zolder: De zolder is bereikbaar middels een vlizotrap en is afgewerkt met vloerbedekking en geïsoleerde dakplaten. Op de zolder bevindt zich de badgeiser.

  Bijzonderheden
  Winkelruimte/showroom
  De winkelruimte/showroom is gebouwd omstreeks 1980 en heeft een oppervlakte van circa 671 m². De winkelruimte/showroom is opgetrokken in een traditionele bouwconstructie, bestaande uit deels metselwerk spouwmuren en deels steensmuren, betonnen begane grondvloer en hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing. Het dak bestaat uit deels een zadeldak gedekt met dakpannen en deels een plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking. De winkelruimte is voorzien van een alarmsysteem (Van Dijnsen) en beschikt over vijf eigen parkeerplaatsen gelegen voor de winkelruimte.

  De winkelruimte/showroom heeft een CV ruimte bestaande uit een tweetal units en wordt verwarmd door middel van luchtverwarming. Unit 1 is voorzien van een luchtverwarmingsketel (BRINK bj. 1992), type B-20 VRX met een luchthoeveelheid van 1.400 m³. Unit 2 is voorzien van een luchtverwarmingsketel (BRINK bj. 1992), type B-40 VRX met een luchthoeveelheid van 2.800 m³.

  De winkelruimte/showroom heeft de volgende indeling:
  De entree geeft toegang tot de ontvangstruimte, toilet en showroom. Via de showroom is het kantoor, zithoek en de naastgelegen woning bereikbaar.
  Het kantoor (circa 22 m²) is voorzien van een drietal inbouwkasten, een kastenwand en een kunststof balie met granieten afdekplateau’s.
  De showroom (circa 650 m²) is afgewerkt met deels vloerbedekking en deels laminaat, granol als wandafwerking en een gipsplaten plafond voorzien van Tl-verlichting. De Tl-verlichting is recent vervangen met energiezuinige T5 TL verlichting. De showroom is bestaande uit een vijftal compartimenten welke geheel naar eigen wens kunnen worden ingedeeld.
  Het toilet is afgewerkt met vloer en- wandtegels en een kunststof plafond voorzien van spotverlichting. Het toilet is voorzien van een hangend closet en een wastafel met fonteintje.

  Bestemmingsplan
  Conform het vigerende bestemmingsplan “ Kern Made ” zijn de gronden op de kaart aangewezen voor ‘Detailhandel’.

  Artikel 9 Detailhandel
  9.1 bestemmingsomschrijving
  De voor ‘Detailhandel’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
  a. detailhandel en dienstverlening;
  b. ondergeschikte horeca categorie I;
  c. ondergeschikte kantoren;
  d. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en overige verhardingen;
  en tevens voor:
  e. wonen (maximaal 1 woning).

  Aanvullende informatie
  • De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas, kabel en gemeentelijke riolering;
  • De woning is voorzien van een Remeha CV-ketel (bj. 1982).
  • De winkelruimte is voorzien van een luchtverwarmingsketel (BRINK bj. 1992), type B-20 VRX met een luchthoeveelheid van 1.400 m³ en een luchtverwarmingsketel (BRINK bj. 1992), type B-40 VRX met een luchthoeveelheid van 2.800 m³.
  • Er zijn vijf parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein;
  • Winkelruimte/showroom aan huis;
  • Vele gebruiksmogelijkheden;
  • Zeer geschikte locatie om wonen en werken te combineren;
  • De winkelruimte/showroom is gelegen aan een doorgaande weg;
  • Gelegen nabij het centrum van Made;
  • Binnen 5 autominuten op de snelweg A 59 en op 20 autominuten afstand van het centrum van Breda;
  • Voorzien van drie slaapkamers en een ruime bergzolder;

  < Terug naar overzicht