Postelse Hoeflaan 334

Postelse Hoeflaan 334

Tilburg verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Wilt U wonen aan een mooie brede laan met volwassen bomen? En zoekt U dan ook nog een recent gemoderniseerde woning? Dan is deze woning wellicht U nieuwe droomwoning.
  Deze hoekwoning biedt alles waar een jong gezin van deze tijd naar op zoek is. Nieuwe vloeren, nieuwe strakke keuken en douchegelegenheid. In principe kunt U er gelijk in! De woning heeft een viertal kamers op de eerste verdieping. De vroegere vliering is inmiddels via een vaste trap te bereiken en hier treft U de vijfde kamer aan met een dakkapel aan de achterzijde. De Postelse Hoeflaan is centraal gelegen tussen het centrum van Tilburg en het Wandelbos. Hierdoor zijn bijna alle voorzieningen snel en eenvoudig te bereiken.Indeling:
  Begane grond: Entree met trapkast, meterkast en toiletruimte. De lichte woonkamer is recent voorzien van nieuwe laminaatvloeren en schilderwerk. De woonkamer biedt via de dubbele tuindeuren toegang aan de tuin. De open keuken heeft hagelnieuwe inrichting!
  Eerste verdieping: Overloop welke toegang biedt aan de 4 kamers en de moderne doucheruimte. Drie van de vier kamers zijn goede slaapkamers. De babykamer biedt toegang aan het balkon aan de voorzijde.
  Tweede verdieping: Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met vijfde kamer en dakkapel aan de achterzijde.
  Tuin: ruime voortuin en achtertuin met achterom en stenen berging.Kenmerken:
  Nagenoeg geheel gemoderniseerd
  De gehele woning is voorzien van nieuwe vloeren
  Mooie ligging aan de Postelse Hoeflaan
  Gelegen op 10 minuten van het centrum
  < Terug naar overzicht