Oosthaag 6

Oosthaag 6

Oss verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Royale patiobungalow in een complex bestaande uit 8 patiobungalows gelegen in een jonge, groene en rustige woonwijk in het plan de “Oijense Zij”.
  De wijk is ruim opgezet en geeft aan de ene kant uitzicht over de weilanden en is toch nabij het centrum van Oss gelegen en grenzend aan de gewilde woonwijk de “Mettegeupel”.

  De woning bevat het volledige woonprogramma op de begane grond maar heeft daarnaast ook nog 2 slaapkamers en een betegeld dakterras (ca. 25 m² op de zonzijde) op de 1e verdieping.
  Oosthaag 6 is de ideale woning voor diegene die alles gelijkvloers wil hebben maar daarnaast ook nog voorzien wil zijn in extra slaapgelegenheid en bergruimte.
  De patiotuin met berging is geheel omsloten en heeft een oppervlakte van ca 40 m².

  Bouwjaar : 2000
  Inhoud woning: ca. 375 m³
  Woonoppervlakte : 118 m²
  Perceel: 156 m²

  Indeling begane grond
  Entree, patio/terras en berging. Hal met toilet, woonkamer van ruim 50 m² met schuifpui, keuken, ruime bijkeuken/provisieruimte, badkamer, en ouderslaapkamer (ca. 17 m²) met tuindeuren die toegang verlenen tot de patio (tuin).

  Afwerking begane grond
  De hal en woonkamer hebben een plavuizen vloer. De in hoekkeuken is netjes in een lichte kleurstelling afgewerkt en voorzien van een 4 pits gaskookplaat, koelkast, afzuigkap en oven.

  De badkamer is uitgerust met een prettig ligbad ,wastafel en tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor het witgoed.

  De vele ramen en de schuifpui zorgen voor voldoende lichtinval in de woning.

  Indeling 1e verdieping
  Overloop met daaraan grenzend 2 slaapkamers met een oppervlakte van resp. 11 m² en 6 m².
  Vanuit de grootste slaapkamer krijgt u toegang tot het royale dakterras van ca 25 m² gelegen op de zonzijde. U heeft dus de mogelijkheid om zowel op het dakterras als in de patiotuin in de zon te vertoeven.

  Patiotuin en berging
  In de geheel omsloten patiotuin bevindt zich een praktische stenen berging voor uw tuinspullen. De patio is geheel onderhoudsvriendelijk aangelegd.

  < Terug naar overzicht