Monseigneur Bekkersstraat 18

Monseigneur Bekkersstraat 18

Berkel-Enschot verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Super interessante uitgebouwde hoekwoning op een zeer mooi locatie.

  Wij bieden deze woning aan met het Restart woonmakelaars garantie plan©.
  Let op!! Restart woonmakelaars garantie plan kan ervoor zorgen dat u wel deze woning kunt kopen.

  lees de zeer interessante voorstellen en maak u keuze.
  “Samen maken we het waar, ook in 2015 helpen wij kopers kopen”.

  Vele Restart kopers gingen u voor!
  Maak u keuze uit:
  • Restart woonmakelaars starters lening.
  • Restart woonmakelaars Startpakket©,
  • Restart woonmakelaars kosten koper demper©,
  • Restart woonmakelaars Zorgeloos wonen©,
  • Restart woonmakelaars woon carrièrecheque©,
  • Restart woonmakelaars dubbele woonlasten demper©,
  • Restart woonmakelaars verkoop garantie eigen woning©,

  Indeling:
  U betreedt deze woning in de hal met garderoberuimte, toiletruimte met zwevend closet en fonteintje, trapkast, en toegang tot woonkamer, keuken en trap naar eerste verdieping.

  De uitgebouwde woonkamer is voorzien van een travetin vloer met vloerverwarming, via een schuifpui bereikt u de achtertuin met veranda.
  In de woonkamer is er de mogelijkheid voor een open haard, er is momenteel een elektrische haard geplaatst.

  De eetkeuken is voorzien van een luxe keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder o.a. een Boretti gasfornuis met wok brander. Een granieten blad geeft de keuken een zeer luxe uitstraling. Vanuit de keuken kijkt u op het groene plantsoen aan de straatzijde.

  Eerste verdieping:
  Drie slaapkamers met laminaatvloer waarvan de grootste 4.00 bij 3.75 meter met balkon en een badkamer met hoek bad (duo + whirlpool), douche in cabine, wastafel en zwevend toilet.

  Tweede verdieping:
  Te bereiken via afgesloten trapopgang, grote voorzolder met veel bergruimte en opstelling cv-ketel en was apparatuur.
  Vierde slaapkamer over de volledige diepte van het huis.

  Tuin:
  Achtertuin op het oosten met veranda, stenen berging, achterom en houten bergschuur.

  – Buitenkozijnen en deuren nagenoeg geheel in kunststof en voorzien van thermopane beglazing.

  Woonpakket : Het Restart woonmakelaars Startpakket©, super voordeel voor U!!, dit woonpakket betaald voor u vrijwel alle kosten die u, normaliter bij het juridisch transsport van deze schitterde woning, zou betalen aan tussen personen van banken en of financiering instanties ( kosten hypotheek aanvraag ), makelaars organisaties ( taxatie rapport )en notaris. ( transport akte met bijkomende kosten ). ( dit pakket is ontwikkeld in samenwerking met het notariaat en daarom betrouwbaar voor de consument, vraag de makelaar naar de gunstige voorwaarden ).

  Woonpakket : Restart woonmakelaars kosten koper demper©, een exclusief product, geen overdrachtsbelasting voor u, dit woonpakket zorgt ervoor dat de overdracht belasting volledig gecompenseerd wordt. Dit heeft altijd een positieve invloed op het verkrijgen van uw financiering, gunstigere voorwaarde en de lagere maandlasten. (dit pakket is ontwikkeld in samenwerking met het notariaat en daarom betrouwbaar voor de consument, vraag de makelaar en de aangesloten huis notaris naar de voorwaarden).

  Woonpakket : Restart woonmakelaars Zorgeloos wonen©, wij bieden aan, via onze relaties, een hypotheek garantie( ook bij BKR registratie ) op deze woning indien u voldoende verdiend maar( kleine ) financiële verplichtingen uit het verleden heeft die een aanvraag voor een hypotheek zouden kunnen belemmeren. Wij brengen u in contact en verzorgen voor u het gehele aanvraag traject voor deze super interessante woning met hypotheek garantie. (dit pakket is ontwikkeld in samenwerking met financiële specialisten en daarom betrouwbaar voor de consument, vraag de makelaar naar de voorwaarden).

  Woonpakket : Restart woonmakelaars woon carrièrecheque© de woon carrièrecheque© het ontzorg pakket, dit woonpakket is bedoeld om naar eigen inzicht allerlei werkzaamheden uit te laten voeren door erkende vak mensen. Vanuit dit woonpakket laat U alle werkzaamheden uitvoeren. (dit pakket is ontwikkeld in samenwerking met het notariaat en bouw ondernemers en daarom betrouwbaar voor de consument, Vraag de makelaar naar de voorwaarden).

  Woonpakket : Restart woonmakelaars dubbele woonlasten demper©, Geen dubbele hypotheek lasten voor u, een eigen woning met een hypotheek is vanaf nu geen reden meer om niet te verhuizen. Dit exclusief product dat, wanneer het geactiveerd is, er voor kan zorgen dat uw hypotheek maandlasten volledig gecompenseerd worden gedurende een met u afgesproken tijd. (dit pakket is ontwikkeld in samenwerking met het notariaat en daarom betrouwbaar voor de consument, persoonlijke omstandigheden kunnen voor een hoger of lager percentage zorgen, alle voorwaarde via de makelaar en aangesloten huis notaris).

  Woonpakket : Restart woonmakelaars verkoop garantie eigen woning©, het is mogelijk, indien van toepassing, dat u een verkoop garantie ontvangt van uw eigen woning of appartement bij de aankoop van deze fraaie woning. De garantie prijs (markt conforme prijs minus een risico afslag )van uw woning is o.a. afhankelijk van de courantheid en de locatie van de woning en wordt door een onafhankelijke makelaar bepaald. verkoop garantie eigen woning© geeft u zekerheid over de verkoop uw huidige woning. (dit pakket is ontwikkeld in samenwerking met het notariaat en gespecialiseerde vastgoed ondernemers en daarom betrouwbaar voor de consument, vraag de makelaar naar de voorwaarden).Super interessante uitgebouwde hoekwoning op een zeer mooi locatie.

  < Terug naar overzicht