Leeuwarderstraatweg 172

Leeuwarderstraatweg 172

Heerenveen verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Een ruime vrijstaande te moderniseren woning op een perceel van 990 m2 . De verkoper kan voor u de gewenste aanpassingen voorfinancieren en u zo gerenoveerde en instapklare woning aanbieden!!!
  Verder is een inruil van uw eigen woning bespreekbaar.Voor snel contact met de makelaar kunt U een e-mail sturen naar edgar@vandenhoven.nl. De verkoper zal zelf de rondleiding verzorgen en naar aanleiding van de e-mail contact met U opnemen.Het hoofdgebouw beslaat ca 270 m2 en is voor velerlei doeleinden geschikt, de aangebouwde magazijnruimte van ca 70 m2 komt daar nog eens overheen. Het geheel is goed geïsoleerd en nagenoeg geheel voorzien van dak-, muur-, vloerisolatie alsmede isolerende beglazing. Tot slot staan op het achter-terrein nog een drietal werkplaatsen van totaal ca 165 m2. Mocht u een grote tuin willen, dan zijn deze uiteraard te verwijderen.

  Indeling:
  begane grond: hal, woonkamer met erker, keuken met hoekblok, bijkeuken, toilet, voormalige showroom met tussenverdieping, magazijnen (welke bij de woonkamer te betrekken zijn)
  1e verd.: overloop, 4 slaapkamers, badkamer met ligbad-douche-wastafel-toilet en vloerverwarming, bergruimte, vliezotrap naar…
  2e verd.: zolderberging

  Bijzonderheden
  -zonnepanelen aan voor en achterkant
  -wateronthardingsinstallatie
  -expositie-/verkoopruimte
  -detailhandel mogelijk
  -werkplaats en magazijnen ca 235 m2
  -vele mogelijkheden voor alternatief gebruik
  -ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein

  < Terug naar overzicht