Julianastraat 40A

Julianastraat 40A

Rijen verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Op prachtige locatie, op de tweede verdieping gelegen, riant opgezet 4-kamerappartement met prachtige loggia, parkeerplaats en berging in het souterrain. Het ruim opgezette appartement is gelegen nabij de bossen, het centrum en het station. Breda en Tilburg zijn vlot bereikbaar.

  Begane grond (centrale hal):
  Entree/hal met belplateau, brievenbussen, lift en trappartij naar de verdiepingen.

  Appartement (privé gedeelte):
  Entree/hal, ruim geheel betegeld toilet met vrijhangend closet en fontein, vaste kast met opstelplaats van de Ventilatie unit (WTW) en de c.v.-combiketel. Praktische bijkeuken/wasruimte met aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en een spoelbak. Ruime living ca. 60m² voorzien van schouw met elektrische haard en half open keuken met complete en luxe inrichting en apparatuur te weten: keramische kookplaat, combi-magnetron, koelkast, vaatwasmachine, warmhoudlade en een RVS-wasemkap. De living is voorzien van een fraaie tegelvloer met vloerverwarming en geeft toegang tot het ruime op het westen gelegen balkon/terras. Vanuit de living is er via een gang toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Hoofdslaapkamer ca. 4.40×3.60m. met dressing/kleedkamer en toegang tot het balkon, slaapkamer 2 ca. 3.30×3.10m., slaapkamer 3 ca. 10m², complete luxe badkamer met ruime inloopdouche, vaste wastafel in wandmeubel en een tweede toilet.

  Algemeen:
  – Het appartement is voorzien van een fraaie tegelvloer met vloerverwarming.
  – De servicekosten bedragen ca. € 139,- per maand.
  – Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
  – Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
  – Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

  < Terug naar overzicht