Hof van den Houte 127, Etten-Leur

Hof van den Houte 127, Etten-Leur

Etten-Leur verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Deze zeer royale en eigentijdse maisonnettes zijn gelegen in het centrum van Etten-Leur.

  Wonen in het centrum van Etten-Leur? Deze royale maisonnettes zijn gelegen in het centrum met uitgebreide winkel-voorzieningen, horeca en station Etten-Leur.

  Gunstig gelegen in het centrum

  Een korte rondleiding: Vanuit de algemene entree gaat u met de lift of trap naar de rustige binnenplaats waar de maisonnettes zijn gesitueerd. De hal van het appartement geeft u toegang tot de master bedroom met walk-in closet, de luxe badkamer met ligbad en inloopdouche en een separaat toilet. Vanuit de hal loopt u de naar de royale woonkamer met open keuken, ruim 60m2! In de woonkamer loopt u via de trap naar de ondergelegen verdieping waar u een 2de slaapkamer en een 2de badkamer met ligbad vind. Op deze verdieping heeft u toegang tot uw eigen ruime berging.

  Deze maisonnettes hebben een totaal oppervlakte van 160 m2. Sfeer, comfort, ruimte en topkwaliteit kenmerken deze fraaie maisonnettes.

  Wijkinformatie

  Door de ligging in het centrum heeft u alle winkels om de hoek. Parkeren kunt u tegen betaling in nabij gelegen parkeergarage. De maisonnettes zijn goed bereikbaar via de weg en het openbaar vervoer. Kortom heerlijk wonen op een zeer gewilde locatie.

  < Terug naar overzicht