Den Ham 35

Den Ham 35

Boskoop verkocht Interesse?
X

  Neem contact met ons op.


  Goed onderhouden vrijstaande woning (semi bungalow) met aangebouwde garage van circa 11,20 meter diep en circa 3 meter breed. De tuin rondom de woning is fraai aangelegd.

  Indeling:
  Entree met meterkast en toilet. L-vormige woonkamer, groot circa 32 m² met open haard. De vloer is afgewerkt met laminaat. Dichte keuken met lichte L-vormige inrichting, compleet met inbouwapparatuur. De keuken is groot circa 2,66 x 2,68 meter. Bijkeuken met aansluitingen wasmachine en droger, opstelplaats c.v.-combiketel en deur naar de zijtuin.
  Twee slaapkamers, groot circa 2,60 x 2,45 meter en 3,61 x 3,57 meter. Aansluitend aan de ouderslaapkamer is de badkamer gesitueerd. De badkamer is ingericht met wastafel, douche en ligbad. Vanuit de ouderslaapkamer is middels een schuifpui de mooi aangelegde achtertuin met vijver en terrassen bereikbaar.

  1e Verdieping:
  Tussenruimte en twee slaapkamers. Op deze verdieping is veel bergruimte aanwezig. De nokhoogte is circa 2 meter.

  Bijzonderheden:
  Bouwjaar circa 1961. Grondoppervlakte 610 m². Vloeroppervlakte circa 120 m². Gevel- vloer- en glasisolatie. Vrij uitzicht. De garage heeft een hoge inrijhoogte voor bijvoorbeeld een camper of caravan. Oplevering in overleg.

  < Terug naar overzicht