Dat kan met VDN Vastgoed! Wij zijn gespecialiseerde en betrouwbare huizenopkopers, die in een aantal eenvoudige stappen er voor zorgen dat we snel uw huis verkopen. Met ons bespaart u niet alleen tijd, maar ook duizenden euro’s aan makelaars- en notariskosten. Benieuwd hoe wij voor u van betekenis kunnen zijn? Neem gerust eens contact op.

Werkwijze bij het snel verkopen van uw huis

VDN Vastgoed staat bekend om haar efficiënte en effectieve werkwijze. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen wij geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om uw huis te bezichtigen. Vervolgens doen wij, op basis van dit bezoek en gesprekken, een onvoorwaardelijk reëel bod. Bent u content met dit bod? Dan laten wij de notaris een koopcontract maken zonder ontbindende voorwaarden. Ook zorgen wij dat de koopsom zo snel mogelijk via de notaris wordt voldaan. Tot slot zult u de koopsom netto ontvangen, zonder bijkomende kosten.

De kracht van VDN Vastgoed

Het grote voordeel van het verkopen van uw huis via VDN Vastgoed is dat u verzekerd bent van een snelle verkoop. Zo voorkomt u dubbele hypotheeklasten en torenhoge makelaars- en notariskosten. Of u nu uw woonhuis, bedrijfspand, garagebox of horecapand wilt verkopen: bij VDN Vastgoed is niets te gek. Ook is inruil van eigen woning bij ons mogelijk. Wij pakken iedere klus graag met beide handen aan en zorgen voor een snelle verkoop.

Contact opnemen met VDN Vastgoed

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u ook snel uw huis verkopen? Kom dan eens kennismaken met VDN Vastgoed. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Stuur een mail of bel 0161-493268/0651754686 of laat ons u terugbellen! Op VDN Vastgoed kunt u rekenen.

De voordelen voor u

 • Geen verkoopstress
 • Geen dubbele lasten
 • Snelle betaling mogelijk
 • Directe zekerheid
 • Geen makelaarskosten (courtage)
 • Wij betalen de notaris
 • Koopsom netto in handen
 • U bepaalt zelf wanneer u uw huis oplevert

Werkwijze

 1. Vraag een bod aan
 2. VDN Vastgoed neemt contact met u op
 3. Uw woning wordt aangekocht nadat het bod geaccepteerd is.